BestCamp Campings Overzicht Anno 2014

Posted by on mei 20, 2014 in Kamperen | No Comments

BestCamp Campings biedt naast de standaardaccommodaties (huurtenten, kampeerplaatsen, bungalows, etc.) ook enkele bijzondere vormen van huisvesting aan. Dat is wat BestCamp uniek maakt. Niet alle campings bieden al deze bijzondere slaapplekken aan, maar ze hebben vaak een specifieke doelgroep. Je zult dus in één oogopslag kunnen zien welk type voor jou het meest geschikt is.

Allereerst biedt Parc La Clusure de zogenaamde Bungalenne aan. Je raadt het al: die zijn alleen te huur in de Ardennen. De Bungalennes zijn te huur in twee formaten: voor vier en voor zes personen. Ze zijn allemaal voorzien van alle gemakken van thuis (zelfs een vaste internetverbinding!), maar dan gelegen in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

belgische ardennen campings natuur

Een tweede soort ongewone accommodatie van BestCamp is de trekkershut. De trekkershutten zijn gemaakt van hout, wat ze een heel natuurlijk uiterlijk geeft. In de ‘tuin’ staat een picknicktafel waar je heerlijk kunt genieten van de frisse lucht onder het genot van een heerlijke (zelfgemaakte) lunch. De hut heeft geen sanitaire voorzieningen, maar wél twee stapelbedden. Daarom zijn de trekkershutten van BestCamp bij uitstek geschikt voor mensen die een kampeervakantie (inclusief het campinggevoel) willen, maar niet in een tent willen slapen.

Sinds kort biedt BestCamp ten slotte ook nog de zogenaamde Kabouter Plop familietent aan, in samenwerking met Studio100. Zoals de naam al verraadt is deze accommodatie speciaal voor gezinnen met kinderen. Deze familietenten worden op zes BestCamp campings in België aangeboden. Kinderen krijgen meteen het gevoel op bezoek te zijn in de paddenstoel van Kabouter Plop. De tent is voorzien van een eettafel en stoelen, maar bij mooi weer kun je ook op het grasveld met tuinmeubilair genieten van je vakantie.

Dus je ziet: BestCamp biedt voor ieder wat wils. Boek vandaag nog een vakantie, je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Niet alleen biedt BestCamp enorm veel bijzondere accommodaties aan, die zijn ook nog eens gelegen op de prachtigste locaties!